Balance i dit åndedræt, små skridt til store forandringer.

Der kan være stor forskel på, hvad der for os er indre Balance og hvordan vi bedst opnår det i vores liv. Hvad end vi søger at finde en forandring i vores liv, så handler det grundlæggende om at finde balance der hvor vi er lige nu. Stress, angst, manglende præstationer, depression, PTSD, forandringssøgende. Alle kræver at vi arbejder med vores indre balance. Åndedrættet giver ingen quickfixes, men kan hjælpe dig til vedvarende forbedringer og hen mod vejen til noget andet. Åndedrættet hjælper dig på alle tider af døgnet, og mange oplever en øjeblikkelig virkning når de retter fokus ind på deres åndedræt. Alle behandlinger er indviduelle, og vores behov forskellige. Vi mødes der hvor du er, og derfra arbejder vi os ind, skaber tillid, og opbygger vedvarende forandringer via åndedrættet.    

Åndedrætstræning

Der er meget lidt vi kan kontrollere, men vi kan kontrollere hvad vi spiser, hvor meget vi bevæger os og hvordan vi trækker vejret. Åndedrættet har ingen quickfixes, men når vi retter fokus på hvordan vi trækker vejret så åbner vi også døren til bedre at forstå hvorfor vi har det som vi har. 

Jeg er overbevist om at vi alle er her med et formål. At finde vejen tilbage til os selv. Oplevelser i vores barndom, opvækst eller i vores liv kan alle have haft indflydelse på hvor vi er lige nu, og vores åndedræt kan hjælpe os til at finde tilbage til balance, og åbne vores fulde potientiale op. 
 
Åndedrættet kan hjælpe dig med angst, stress, depression, ønsker optimering på arbejdet, hjemme, søger bedre fysiske resultater, har PTSD mm. Tilstande der kan afhjælpes eller forbedres væsentligt. Når vi arbejder med åndedrættet og hvordan det kan hjælpe, så kigger vi på balancen i kroppen, og øvelserne hjælper dig til at finde ro når tingende spidser til.

At have balance er for mig, at være bevidst om hvornår jeg ikke har det. At finde den gyldne middelvej er mit mål, og vores sandhed er forskellige fra person til person. - Det perfekte liv, og den perfekte løsning er for os alle forskellig og hvordan vi når der til er individuel. Men at forstå hvem vi er og hvad vi skal udvikle, er et stort skidt i den rigtige retning. Mit åndedræt og krop fortæller mig hele tiden hvordan jeg har det. 
 
   

breath of fire.jpg

Behandlinger.

Skov

Individuelle og grupper

“ when your are OK with being flawed, it means that you can be fixed.” - Vi er alle mangelfulde, og erkendelsen af at vi mangler noget eller har lyst til at ændre vores vaner er første skridt mod vedvarende forandring og bedre forståelse af indre balance. Mine individuelle- og gruppe forløb handler om at finde et match. Tryghed, kemi og forventningsafstemning er vigtigt for at kunne arbejde sammen. Efterfølgende er kanalerne åbne, og vedvarende forandring kan finde sted. 

Vi har alle i perioder af livet mærket, trykken for brystet, sukket efter noget større, følelsen af ikke at kunne tage det dybe åndedræt, mærket at noget er forandret, træthed, fået sygdomme mm. Det er vores krops måde at fortælle os  at vi skal være opmærksomme på hvad vi står i, og om det kan gavne os. Udfordringen er, at give os selv tid til at at mærke efter da vi ofte er i hovedet og meget lidt kroppen. Angst, depression og negativ stress er potientielt der vi ender hvis vi ikke lytter til vores krops signaler.
 
 At registrere hvordan du trækker vejret i løbet af dagen, kan give dit et hurtigt billede af om du har brug for at tage en metal pause. Mit individuelle forløb kan hjælpe dig med at forstå dit åndedræt, Og hvad det prøver at fortælle dig. Jeg hjælper dig med hvordan det kan optimeres til at arbejde for dig og ikke imod. 
 
 

Skov

Workshops - Få styr på dit åndedræt samt reducer stress.

Igennem forståelse kommer udvikling! Det er på mange måder interessant hvordan noget vi gør hver dag hele tiden. Noget vi gør af os selv, og ofte uden at tænke over det, ikke er noget vi har større fokus på at gøre optimalt. Uvidenhed er nøglen, og når ikke vi træner eller øver noget, så kan vi heller ikke forvente at det bliver bedre. 
 
Hvordan trækker vi vejret, og hvad kan det fortælle os? Hvordan er vi skabt til at trække vejret, og kan vi få adgang til flere reourser? Kan vi gennem åndedrætsmønstre påvirke vores anotonome nervesystem bevidst eller ubevidst, for så at kunne reducere negativ stress eller andre sygdomme?

Dette er blot nogle af de spørgsmål jeg stiller skarpt på i mine workshops. Vi er skabt til at trække vejret gennem næsen primært. Fordelen ved at være opmærksom på dit åndedræt fjerner samtidig fokus på det der belaster dig. Det er dog ingen mirakelkur, men med små justeringer, skaber det succes og modet til at fortsætte. 

Min workshop findes i en kort og lang session. Priser finder du ved at klikke herunder. 

Skov

Optimer fysiske resultater.

Alt form for fysisk træning er en negativ belastning, der generer en positiv tilpasning. Derfor er det også meget vigtigt at vi lytter til kroppens signaler. 

Vi er dog samtidig udfordret og beriget, da den teknologiske udvikling giver os utrolig mange valg og samtidig har skabt ny teknologi der støtter os i at forstå disse signaler. (Heart Rate Variability - HRV) Er en effektiv måde at få et øjebliksbillede af, hvor belastet din krop er. 

Kroppens autonome nervesystem (ANS) består af to systemer. Det sympatiske (SNS) - Og det parasympatiske (PSNS). Igennem daglige målinger af 2-5 min. Varighed, Kan det give dig et bedre billede af hvordan du skal tilrettelægge din træning, eller hvor du skal være særlig opmærksom på ikke at belaste dig selv for meget. Hvis du har et SMART/pulsur/måler, viser den et gennemsnit af dit pulsslag pr. Minut da det variere hele tiden. Jo mindre variation mellem pulsslagene, jo mere er din krop i sympatisk respons også kendt som (kæmp, flygt, frys - (SNS)) - Jo større variation mellem pulsslagene, jo mere er du i slap af - restitution respons (PSNS) 

Åndedrættet har langt større betydning til forbedring af fysisk aktivitet. Og de færreste ved hvor meget du kan forbedre din træning, ved at rette fokus på dit åndedræt. 

Kontakt mig, og sammen kigger vi nærmere på der hvor du er, og hvor du har mulighed for at forbedre dig med de redskaber du var født til at kunne mestre. 

KONTAKT

Det første skridt mod vedvarende forandringer.

© 2021 - Adal Faragalla - Grønsgade 2 2. sal, 7500 Holstebro - All Rights Reserved.