top of page

Adal Dafaalla Faragalla

Adal Faragalla

Adal Dafaalla Faragalla

"Der findes ingen quickfixes til at løse vores udfordringer. Men igennem en større forståelse af os selv, bliver det nemmere at overvinde dem"

Mit navn er Adal.

Vi lever i en tid hvor billeder og video ofte fortæller mere end ord kan beskrive. Samtidig er kemi, nærvær og det rette match vigtigt for at vi begge får noget ud af vores tid sammen. 

Hvad bør du vide om mig? Jeg elsker mine børn, de er vores fremtid og jeg ønsker kun at vise dem en alternativ måde at se verdenen på. Dette selv om det kan betyde at de skal gå mod strømmen. Børn er ærlige, og så længe de beholder deres selvstændighed, kan du altid regne med deres ærlige mening.   

 

Jeg glæder mig meget til og møde dig når du er klar. Nu har du muligheden for at lærer mig en lille smule bedre og kende. Videoens varighed er 2min. og beskriver hvem Adal Dafalla Faragalla er. Rigtig god fornøjelse.  

Kort fortalt.

Alle er vi berettiget til et godt liv, og vejen dertil behøves ikke altid være ligetil. Universet vil altid forsøge at guide os mod vores passion her i livet. Dog kan vi alle komme på afveje fra tid til anden. Mit liv har lært mig mange ting, og jeg fortryder intet! Det har gjort mig til den jeg er idag. Hvis vi kan slippe rollen som offer bliver det betragteligt nemmere at have indflydelse på vores liv. Tager vi ansvar, og slipper frygten for at gøre noget forkert så vil alting i livet lærer os noget vigtigt. 

Mit liv har budt på mange oplevelser, og mit CV er langt. Alting har lært mig noget nyt og værdifuldt, og bruges hver dag i mit arbejde.  

  • New Me Breath and bodywork (hedder idag Proactive breath) Proactivebreath.com - Åndedrætsuddannelsen er afsluttet med en workshop hvor JD Thomas kontrollere evner samt færdigheder. Uddannelsen har fokus på at flytte fastkørte mønstre, ved hjælp af netop åndedrættet og vores vejrtrækning. Vores krop har brug for bevægelse, men der kan ophobe sig energier hvor den rette vejrtrækning kan have stor indflydelse.

  • Wim Hof Fundamentals online kursus.

  • Online Digital kursus hos Oxygen advantage v. Patrick McKeown.

  • Foundations of Heart Rate Variability Elite HRV

  • Lægeeksamineret massør - V. Lasota Terapi Akademi

Bibia be ye ye “all will be Well” 

Et udtryk fra Ghana & “Twi” sproget.


De fleste af os har noget som forbinder os til specielle ting i vores liv, når jeg hører “bibia be ye ye” balancere noget i mig, og jeg kan til tider reflektere over mit liv. Balance er, at lytte til universets signaler, og mærke efter i kroppen. Alt er forbundet, og vores vejrtrækning er i høj grad med til at skabe denne indre balance.


“Bibia be ye ye” er for mig mere end blot bogstaver, det er en relation til mine rødder. Det forbinder mig til et kontinent hvor jeg har et tilhørsforhold til, og det hjælper mig til indre balance fordi jeg bliver mindet om min far.  

Adal Faragalla
bottom of page