Event kalender

november 2021
man
tir
ons
tor
fre
lør
søn
1
2
3
4
8.30
Live Sessions - Officefit
5
6
7
8
9
16.30
Gruppe session
10
11
8.30
Live Sessions - Officefit
12
13
8.30
Gruppe session
14
15
16
17
18
8.30
Live Sessions - Officefit
19
20
21
22
23
16.30
Gruppe session
24
25
8.30
Live Sessions - Officefit
26
27
8.30
Gruppe session
28
29
30
1
2
8.30
Live Sessions - Officefit
3
4
5
6
7
8
9
8.30
Live Sessions - Officefit
10
11
8.30
Gruppe session
12

Officefit.

Stay active, while working.

Officefit er en virksomhed med hjertet, ideerne og motivationen det rette sted. Deres fokus på den stilsiddende adfærd i vores samfund, og deres drive til at ændre dette igennem nytænkning er beundringsværdigt. Mit samarbejde med Officefit tager udgangspunkt i det bedste fra to verdener. Min evne til at hjælpe medarbejdere/virksomheder igennem live sessions 1 gang om ugen. At rette fokus hen mod deres åndedræt. At give dem forståelsen for hvordan de kan anvende åndedrættet til enten at reducere stress eller skaffe adgang til flere ressourcer gennem netop vores vejrtrækning. 

Mit Samarbejde med Officefit har kørt siden starten af 2021, og fra d. 15 juni går vi over til at være live to gange om ugen. Mange positive tilkendegivelser har gjort, at vi nu begynder at undervise 1 gang på dansk, og 1 gang på engelsk ugentligt. 10min hvor vi sammen dykker ned i åndedrættets vidunderlige healing.

Nysgerrig? Nyd en af de sessions jeg har lavet i samarbejdet netop med Officefit.

Bilal

Bilalshalhoub.com

Et samarbejde der går dybt, og hvor du kan være sikker på at få noget med uanset hvor du er i livet. Hvis man kender Bilal, så vil man også vide hvorfor et samarbejde giver mening, og hvorfor du kan forvente at blive meget klogere på kroppen og din vejrtrækning.  

 

Bilal behandler ikke kun der hvor din smerte/skade er, men i stedet hele kroppen. Det er fordi han arbejder ud fra et synspunkt, hvor hele kroppen hænger sammen hele vejen fra tæerne og op til toppen af kraniet. Han arbejder ud fra vores meridianbaner (muskel - bindevævskæder) der for hele kroppen til at hænge sammen. Nogle områder er mere forbundet end andre, så har du f.eks. ondt i hovedet, så vil Bilal arbejde på de meridianbaner der er sammenkædet til hovedet. 

 

Fra oktober 2021 vil det være muligt at deltage i workshops hos Bilal Shalhoub. Fokus vil være på åndedrættet, på hvordan krop og sind hænger sammen, og hvordan vi flytter fastkørte mønstre samt træning i at vende tilbage og trække vejret som vi var skabt til. Tilmelding, samt information omkring dato og tider og link finder du ovenfor.

Powerjobsøgerne.dk

Powerjobsøgerne - Danmarks største jøbsøgningsnetværk. - Powerjobsøgerne er et gratis jobsøgningsnetværk, hvor 90% kommer til samtale indenfor 3 måneder og 70% i job indenfor 6 måneder. Deres metode er at give jobsøgningsglæde ved at give de jobsøgende medansvar i at drive den afdeling de er med i. De får brugt deres kompetencer, og får nye værktøjer til at gå de ekstra skridt mod et nyt job. Noget at stå op til hver morgen, følelsen af kollegaer og sparring mens man venter. 

 

Hos powerjobsøgerne.dk er min vigtigste rolle at motivere, hjælpe og vise dem de tilgængelige redskaber de allerede har til rådighed. Deres åndedræt og vejrtrækning som alt sammen er tilgængelig men sjældent bliver brugt optimalt. Jeg er en af mere en 226 frivillige oplægsholdere, coaches og konsulenter der bidrager med indhold til de jobsøgende. Jeg bidrager til at give folk det der skal til for at reducere stress, angst før en samtale og finde de ekstra 10% af energi før en jobsamtale.    

Powerjobsøgerne
powerjobsøgerne