Officefit.

Stay active, while working.

Officefit er en virksomhed med hjertet, ideerne og motivationen det rette sted. Deres fokus på den stilsiddende adfærd i vores samfund, og deres drive til at ændre dette igennem nytænkning er beundringsværdigt. Mit samarbejde med Officefit tager udgangspunkt i det bedste fra to verdener. Min evne til at hjælpe medarbejdere/virksomheder igennem live sessions 1 gang om ugen. At rette fokus hen mod deres åndedræt. At give dem forståelsen for hvordan de kan anvende åndedrættet til enten at reducere stress eller skaffe adgang til flere ressourcer gennem netop vores vejrtrækning. 

Mit Samarbejde med Officefit har kørt siden starten af 2021, og fra d. 15 juni går vi over til at være live to gange om ugen. Mange positive tilkendegivelser har gjort, at vi nu begynder at undervise 1 gang på dansk, og 1 gang på engelsk ugentligt. 10min hvor vi sammen dykker ned i åndedrættets vidunderlige healing.

Nysgerrig? Nyd en af de sessions jeg har lavet i samarbejdet netop med Officefit.

Holstebro Håndbold 

Min fascination af hvad kroppen er i stand til og hvordan vi kan skabe de bedste fysiske resultater, igennem optimering af åndedrættet, blev til virkelighed i december 2021.

Den holistiske tankegang i Holstebro Håndbold og deres passion for at styrke talentudvikling i Vest & Nordvest Jylland, finder jeg meget spændende og ser frem til at være en del af.

Jeg har, sammen med NLP Holstebro - Michael Vestergaard, indgået et samarbejde med trænerstab og ledelse i Holstebro Håndbold. Her vil mit fokus være på at skaffe adgang til flest mulige ressourcer igennem hele sæsonen og skabe de bedste mulig rammer for fysisk restitution. Værktøjer jeg anvender er: 

  • Heart Rate Variability analyser

  • Åndedrætstræning

  • Individuelle sessioner 

 

Powerjobsøgerne.dk

Powerjobsøgerne - Danmarks største jøbsøgningsnetværk. - Powerjobsøgerne er et gratis jobsøgningsnetværk, hvor 90% kommer til samtale indenfor 3 måneder og 70% i job indenfor 6 måneder. Deres metode er at give jobsøgningsglæde ved at give de jobsøgende medansvar i at drive den afdeling de er med i. De får brugt deres kompetencer, og får nye værktøjer til at gå de ekstra skridt mod et nyt job. Noget at stå op til hver morgen, følelsen af kollegaer og sparring mens man venter. 

 

Hos powerjobsøgerne.dk er min vigtigste rolle at motivere, hjælpe og vise dem de tilgængelige redskaber de allerede har til rådighed. Deres åndedræt og vejrtrækning som alt sammen er tilgængelig men sjældent bliver brugt optimalt. Jeg er en af mere en 226 frivillige oplægsholdere, coaches og konsulenter der bidrager med indhold til de jobsøgende. Jeg bidrager til at give folk det der skal til for at reducere stress, angst før en samtale og finde de ekstra 10% af energi før en jobsamtale.    

Powerjobsøgerne
powerjobsøgerne