Officefit.

Stay active, while working.

Officefit er en virksomhed med hjertet, ideerne og motivationen det rette sted. Deres fokus på den stilsiddende adfærd i vores samfund, og deres drive til at ændre dette igennem nytænkning er beundringsværdigt. Mit samarbejde med Officefit tager udgangspunkt i det bedste fra to verdener. Min evne til at hjælpe medarbejdere/virksomheder igennem live sessions 1 gang om ugen. At rette fokus hen mod deres åndedræt. At give dem forståelsen for hvordan de kan anvende åndedrættet til enten at reducere stress eller skaffe adgang til flere ressourcer gennem netop vores vejrtrækning. 

Mit Samarbejde med Officefit har kørt siden starten af 2021, og fra d. 15 juni går vi over til at være live to gange om ugen. Mange positive tilkendegivelser har gjort, at vi nu begynder at undervise 1 gang på dansk, og 1 gang på engelsk ugentligt. 15min hvor vi sammen dykker ned i åndedrættets vidunderlige healing.

Nysgerrig? Nyd en af de sessions jeg har lavet i samarbejdet netop med Officefit.

Bilal Shalhoub

Bilalshalhoub.com

Et samarbejde der går dybt, og hvor du kan være sikker på at få noget med uanset hvor du er i livet. Hvis man kender Bilal, så vil man også vide hvorfor et samarbejde giver mening, og hvorfor du kan forvente at blive meget klogere på kroppen og din vejrtrækning.  

Bilal behandler ikke kun der hvor din smerte/skade er, men i stedet hele kroppen. Det er fordi han arbejder ud fra et synspunkt, hvor hele kroppen hænger sammen hele vejen fra tæerne og op til toppen af kraniet. Han arbejder ud fra vores meridianbaner (muskel - bindevævskæder) der for hele kroppen til at hænge sammen. Nogle områder er mere forbundet end andre, så har du f.eks. ondt i hovedet, så vil Bilal arbejde på de meridianbaner der er sammenkædet til hovedet. 

Fra August 2021 vil det være muligt at deltage i workshops hos Bilal Shalhoub. Fokus vil være på åndedrættet, på hvordan krop og sind hænger sammen, og hvordan vi flytter fastkørte mønstre samt træning i at vende tilbage og trække vejret som vi var skabt til. Tilmelding, samt information omkring dato og tider og link kommer senere.  

Vantagepoint.dk

Ideen bag Vantagepoint.dk er målet om et nyt samlingssted for “kurser og faglig udvikling” Vantagepoint.dk henvender sig primært til de alternative behandlere, eller dig der gerne vil være det. Vantagepoint.dk er en kæmpe legeplads med et “tag selv bord” af kvalitetsindhold til alle. Indholdet henvender sig også til andre behandlere. Det kan være akupunktører, fysioterapeuter eller andre manuelle/holistiske behandlere.

 

Vantagepoint.dk dækker Vestjylland. Struer, Holstebro, Lemvig, Ulfborg, Thyholm samt Skive. Målet er, at samle kurser og uddannelser for behandlere under en paraply. En mere simpel vej til alt det bedste. Med tiden vil Vantagepoint.dk udbyde noget for alle, uanset om man allerede er behandler eller ønsker at blive det på sigt. Herinde kan du få interessen afprøvet, se, hører og lærer fra nogle af de bedste i landet. Zoneterapi, massage, mindfulness samt åndedrætstræning er blot nogle af de muligheder for at lærer mere om herinde.


Zoneterapeut Jens Ottosen står bag VantagePoint og underviser også selv på flere kurser og uddannelser.

Til efteråret vil jeg være og finde hos Ventagepoint.dk hvor jeg deler ud af min erfaring, uddannelse hos New me breath and bodywork - JD Thomas og min passion indenfor åndedrættet. Hvordan vores krop kan hjælpe os hvis vi lytter, og hvordan alting starter men en lille forandring. Vi kigger på at finde balance i kroppen gennem korrekt vejrtrækning, og mine workshops vil gå i dybden med to helt specifikke emner.   

Heart Rate Variability - Optimer din træning: Hvordan vi lytter til vores krops signaler, samt at bruge vores puls som markør for din krops umiddelbare tilstand. Den teknologiske udvikling har gjort at vi idag har flere ting til rådighed end nogenside før, samtidig gør det også at vi har nemmere ved at overhører kroppens signaler, og glemmer at mærke efter. 

Stresshåndtering Basis: Vi står i dag over for et hav af muligheder, og samtidig ligeså mange udfordringer. Vi bliver præsenteret for utallige reklamer for vægttab, udstyr der kan forbedre livet, kurser der vil sætte dig fri altsammen med til at sætte vores krop i en form for stressrespons. I denne workshop dykker vi ned i hvad vi gør med stress, manglende overskud, mental træthed og hvordan vi kan anvende åndedrættet til at rette op på mange af vores ubalancer. Åndedrættet kan vi bruge til og skabe den mentale ro der gør os i stand til at træffe kvalitetsbeslutninger der gavner os i at bryde mønstre der ikke længere gavner os. Åndedrættet er lige ved hånden, det er gratis og kun vores tid og fokus er betalingen for at ændre uhænsigtsmæssig vaner, og genskabe balance i kroppen. 

Vantagepoint.dk
vantagepointbanner.jpg
Powerjobsøgerne
powerjobsøgerne

Powerjobsøgerne.dk

Powerjobsøgerne - Danmarks største jøbsøgningsnetværk. - Powerjobsøgerne er et gratis jobsøgningsnetværk, hvor 90% kommer til samtale indenfor 3 måneder og 70% i job indenfor 6 måneder. Deres metode er at give jobsøgningsglæde ved at give de jobsøgende medansvar i at drive den afdeling de er med i. De får brugt deres kompetencer, og får nye værktøjer til at gå de ekstra skridt mod et nyt job. Noget at stå op til hver morgen, følelsen af kollegaer og sparring mens man venter. 

 

Hos powerjobsøgerne.dk er min vigtigste rolle at motivere, hjælpe og vise dem de tilgængelige redskaber de allerede har til rådighed. Deres åndedræt og vejrtrækning som alt sammen er tilgængelig men sjældent bliver brugt optimalt. Jeg er en af mere en 226 frivillige oplægsholdere, coaches og konsulenter der bidrager med indhold til de jobsøgende. Jeg bidrager til at give folk det der skal til for at reducere stress, angst før en samtale og finde de ekstra 10% af energi før en jobsamtale.    

OUH - Svendborg Sygehus

Planlagt netværksmøde for sundhedsambassadører på Odense Universitets Hospital & Svendborg Sygehus. - Jeg er på mange måder stolt og glad over, at få lov til at være en del af dette tiltag. 

Denne dag er planlagt som et virtuel møde, grundet restriktioner og vil være en dag med fokus på Officefit´S bevægelseskoncept, og deres nyeste tiltag med åndedrætstræning. 

Dagen er en inspiration til de mange sundhedsambassadører, hvor en konsulent fra Officefit introducere de ansatte for implementering af mere bevægelse i arbejdstiden. Derefter vil jeg vise øvelser og forklare virkningen af det rette åndedræt. Hvordan vejrtrækning kan fokuseres og bruges i situationer med stress, samt optimering af mentalt og fysisk overskud. 

Dato: 9 juni 2021.