Krop & Sind.

Åndedrættet har i sig selv en afgørende indflydelse på vores fysiske og mentale tilstand. Der kan dog være fysiske begrænsninger for at kunne udnytte åndedrættet fulde potentiale. Fysiske øvelser kan afhjælpe en stor den af de begrænsninger og under mine undlive kurser kan du gratis videoer der forevise sådanne øvelser. 

Her på siden kan finde udstyr der har og forsat hjælper mig til at reducere fysiske begrænsninger og bidrager til at jeg bevare min krops evne til trække vejret hensigtsmæssigt.

VIVOBAREFOOT

En sund kropsholding er afgørende for om dit mellemgulv kan bevæge sig optimalt. Derfor anvender jeg Vivobarefoot da der er 0 mm hældrop.

Samtidig har mine fødder muligheden for at mærke underlaget og det styrker mine nervereceptorer i mine ankler der derved sikre at jeg minimere risikoen ved at vride eller vrikke om. 

MYOTAPE

At skulle tape sin mund til når du træner eller endnu være når du sover, vil du sikkert mene er meget grænseoverskridende?

Jeg har i gennem mange år haft fokus på at trække vejret igennem næsen under fysisk aktivitet og det har givet rigtig gode resultater.

Under fysisk belastning har vi tendens til at trække vejret igennem munden med den forestilling om at vi adgang til mere ilt. Det modsatte er faktisk det der sker. Hvis vores CO2 balance falder for meget, har vi ikke adgang til den livsvigtige ilt. Det skyldes Bohr effekten.

Fordele du får ved brug af Myotape:

  • Optimal iltning

  • 22% forbedring åndedrætseffekten

  •  Hurtigere restitutionstid

  • Mindre irritation af luftvejene / Anstrengelsesudløst astma

  • Stærkere åndedrætsmuskulatur

  • Styrket immunforsvar imod åndedrætsinfektion influenza, COVID-19

  • Bedre autonom balance

Vand - Marc Otto

Læs mere

MASSAGEAPPERAT

TreatPro ST-304

SLAPaf20